Yrittäjä

Olen Sotkasiiran Merja, reilu nelikymppinen eläinalan ja asiakaspalvelualan moniottelija. Kokemusta on tullut hommattua molemmilta aloilta, osittain myös yhtäaikaisesti. Koulutukseltani olen eläintenhoitaja  (kennelyrittäjä) sekä urheilukoirahieroja. Työkokemusta onkin sitten jo useammalta alalta, esim. eläinkaupan tätinä olin viitisen vuotta ja eläinlääkärissä pieneläintenhoitajan hommia olen tehnyt reilun vuoden.

Uusin aluevaltaukseni on urheilukoirahieronta. Olen valmistunut urheilukoirahierojaksi 2012 Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta. Siellä opiskeltiin mm. anatomiaa, fysioloiaa, liikuntaelinsairaudet ja vammautuminen, hierontatekniikat, ravitsemustieto, harrastelajitietous sekä triggerpistekäsittelyä. Hyväksyttyjä hierontaja ennen valmistumista oli min. 67 ot.

Ravitsemusneuvojan työtä en tee tällä hetkellä, mutta hyviä pointteja voi kysellä muun touhun ohessa jos kiinnostaa kuulla näkemykseni asiaan. Pääsääntöisesti en näitä oppejani tarjoa pyytämättä, eli kommentoin koiran ravitsemusta yleensä vain pyynnöstä. Ja kun pitää mielessään ettei tässäkään asiassa ole ehdottomia totuuksia hirveästi niin siinähän sitä onkin jo jokaisella mietittävää! 😀

Leave a Reply